Opslagruimte bij Shurgard Hoorn

Protonweg 4
1627 LD HOORN
0229 295 595

Opslagruimte bij Shurgard Hoorn

  • Gelegen op het N80 terrein
  • De enige aanbieder van opslagruimte in de omgeving van Hoorn
  • Ruime parkeergelegenheid rondom het pand
  • Overdekt laden en lossen in onze handige drive-in
  • Units vanaf 1 m² t/m 87 m² beschikbaar
  • Ook lockers aanwezig
  • 24-uurs cameratoezicht
  • Opslagruimte voor de regio Hoorn, Zwaag, Hoogkarspel, Enkhuizen, Wognum en Medemblik
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Hoorn

Bent u op zoek naar veilige opslagruimte? Onze Shurgard vestiging aan de Protonweg is de enige aanbieder van opslagruimte in de directe omgeving van Hoorn. Ons pand beschikt over maar liefst 380 opslagruimtes, variërend van ruimtes en lockers tussen de 1 m² t/m 87 m². Zo heeft Shurgard voor elke situatie een passende oplossing op maat.

Heeft u een eigen onderneming of webshop en bent u op zoek naar een externe locatie voor het veilig opslaan van uw bedrijfsvoorraad? Of bent u vertegenwoordiger en wilt u flexibel uw producten stallen? Shurgard helpt u graag bij het vinden van de juiste opslagmogelijkheid.

Zit u midden in een verbouwing of renovatie en wilt u tijdelijk uw spullen opslaan? Of heeft u geen ruimte voor uw seizoensgebonden producten, zoals een surfplank, winterbanden of tuinmeubilair? Kom eens langs in onze vestiging voor een kop koffie en laat u door onze medewerkers informeren over de mogelijkheden. Uit ervaring blijkt namelijk dat u aanzienlijk minder opslagruimte nodig heeft dat u vooraf dacht. Als u meteen een indicatie wilt hebben van hoeveel opslagruimte u nodig heeft, kunt u ook gebruik maken van onze online ruimtecalculator.

Gemakkelijk te bereiken

Met de auto of het openbaar vervoer bent u snel en eenvouding op onze Hoornse locatie. U vindt Shurgard Hoorn aan de Protonweg op het industrieterrein van Hoorn, langs de Provincialeweg/N506.

Ook met het openbaar vervoer is ons pand prima bereikbaar. Buslijn 14 stopt op slechts een paar minuten loopafstand van het pand, halte Scheldeweg. Buslijn 412 stopt op halte Industrieterrein.


Snel en eenvoudig laden en lossen

Goed beveiligde opslagruimtesDeze vestiging beschikt over een ruime parkeerplaats, zodat u snel uw voertuig kunt parkeren. Daarnaast is het pand voorzien van een handige drive-in, zodat u met de auto inclusief aanhanger of bestelbus gemakkelijk het pand binnen kunt rijden. Dankzij de drive-in kunt u snel en overdekt laden en lossen. Om het u nog gemakkelijker te maken staan er grote karren en steekwagens tot uw beschikking, waarmee u uw spullen door het pand kunt vervoeren. Tevens is er een goederenlift aanwezig waarmee u snel bij de opslagruimtes op de verdieping komt.

Goed beveiligde opslagruimtes

Als u opslagruimte bij Shurgard huurt, weet u zeker dat uw spullen veilig zijn. Ons pand is zeer goed beveiligd met zowel zichtbare- als onzichtebare camera’s, verdeeld door heel de vestiging. In het geval van calamiteiten staat er zelfs direct een speciaal beveiligingsteam klaar om in te grijpen.

Daarnaast hebben bezoekers enkel toegang tot ons terrein (buiten openingstijden) met een persoonlijke toegangscode. Deze code is uniek en wordt alleen aan klanten verstrekt. U heeft deze toegangscode tevens nodig voor de liften. U kunt alleen op een verdieping komen als uw opslagruimte zich ook op de betreffende verdieping bevindt. Uw unit is beveiligd met een cilinderslot waarvan alleen u de sleutel heeft.

Flexibele openingstijden

De vestiging aan de Protonweg is voor klanten 7 dagen per week geopend van 06.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur ’s avonds. Op verzoek kunt u 24-uurs toegang krijgen. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur voor u klaar. Op zaterdag zijn wij tot 16.00 uur geopend.

Wat kost opslagruimte huren bij Shurgard Hoorn?

Bij Shurgard kunt u tegen zeer voordelige prijzen opslagruimte huren. De prijs van de unit is afhankelijk van de grootte en het type. U kunt regelmatig profiteren van promoties waardoor u voor slechts € 1 al een maand een opslagruimte kunt huren. Deze aanbieding geldt zelfs als u maar een maand huurt. Bekijk meteen onze actuele prijzen!

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Hoorn

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

100% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (11 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Goed
Ik ben erg blij met de rijden dat ik naar de opslag kan en erg blij met de til-hulpmiddelen die aanwezig zijn
Goed
GOEDE UIT LEG
Goed
Perfect geholpen en een duidelijke instructie gehad, vriendelijk personeel.

Locatie van onze vestiging in Hoorn

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!