Opslagruimte huren in 4 stappen

U hebt nog nooit opslagruimte gehuurd en u bent op zoek naar extra ruimte voor uw bezittingen?
Met onze handleiding leert u in 4 eenvoudige stappen hoe u opslagruimte huurt.


Shurgard vestigingen zijn ontworpen om het u makkelijk te maken. Om u nog beter van dienst te zijn, vooral op uw eerste huurdag, hebben wij nog een aantal handige punten voor u op een rij gezet.

Uw contract tekenen

  • Voordat u toegang krijgt tot uw opslagruimte, vragen wij u uw huurcontract te teken. U kunt hiervoor tijdens kantooruren terecht bij de vestigingsmanager. Het duurt ongeveer 15-30 minuten om het contract te doorlopen en te tekenen.
  • Neem een geldig identiteitsbewijs met foto mee (uw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart). 
  • Uw bezittingen moeten verzekerd zijn op het moment dat ze bij ons opgeslagen staan. U kunt bij alle Shurgard-vestigingen een speciale self-storage verzekeringspolis op maat laten afsluiten via Marsh.

Toegang tot uw opslagruimte

  • Nadat u uw contract getekend heeft, ontvangt u van de vestigingsmanager een persoonlijke toegangscode. Met uw persoonlijke code krijgt u toegang tot de vestiging en kunt u buiten het elektronische hek openen.
  • U heeft nu toegang tot uw opslagruimte tijdens de toegangstijden van de vestiging. Shurgard is zeven dagen per week geopend, 365 dagen per jaar. Op onze website vindt u de specifieke openings- en toegangstijden per vestiging; deze kunnen per locatie verschillen.

Uw opslagruimte inrichten

  • Maak kostenloos gebruik van onze trolleys, zij besparen u tijd en energie bij het verplaatsen van zware goederen. Uw vestigingsmanager weet waar ze staan.
  • Nog meer handige tips over het inrichten van uw opslagruimte vindt u op onze opslagtips-pagina.
  • Heeft u nog vragen, spreek dan onze vestigingsmanagers aan. Zij zijn de echte experts binnen Shurgard als het om opslagruimte gaat en het is hun doel om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Kies een vestiging in uw omgeving en bekijk onze scherpe prijzen!

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij

Gerelateerde informatie