Opslagruimte huren in 4 stappen

U hebt nog nooit opslagruimte gehuurd en u bent op zoek naar extra ruimte voor uw bezittingen?
Met onze handleiding leert u in 4 eenvoudige stappen hoe u opslagruimte huurt.

De voordelen van opslagruimte huren bij Shurgard

1. Locatie locatie locatie

Shurgard heeft 61 vestigingen verspreid over heel Nederland, onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en in de buurt van de overige grote steden. Gebruik het zoekveld of de kaart hiernaast om een vestiging en de prijzen bij u in de buurt te vinden.

Als u niet regelmatig toegang nodig heeft tot uw bezittingen, kijk dan ook eens naar Shurgard vestigingen die iets verder bij u vandaan liggen. Wellicht kunt u dan nog voordeliger een opslagruimte huren.

2. Grootte

Bij Shurgard kunt u terecht voor opslagruimtes van 1 tot 50 vierkante meter. Gebruik onze handige ruimtecalculator om te bepalen hoeveel opslagruimte u nodig heeft.

U kunt altijd verhuizen naar een grotere of kleinere ruimte – zonder bijkomende kosten.

3. Eigenschappen van de opslagruimtes

Al onze opslagruimtes zijn beveiligd, droog, schoon, geventileerd en goed verlicht. Naast deze standaard eigenschappen kunt u ook kiezen voor extra opties indien uw daar de behoefte aan heeft.

  • Direct toegang: u kunt met uw voertuig tot aan uw opslagruimte rijden om zodat u snel en makkelijk kunt laden te lossen.
  • Toegang op de begane grond: deze opslagruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk zonder trap of lift.
  • Toegang via de lift: deze opslagruimtes bevinden zich boven de begane grond en zijn toegankelijk met een goederenlift of trap.
  • Economy ruimtes: deze ruimtes hebben niet de standaardvorm (ze kunnen bijvoorbeeld een schuin plafond hebben) en zijn daarom goedkoper dan een standaardruimte met dezelfde grootte.

Zodra u uw ideale opslagruimte heeft gevonden, kunt u online uw reservering maken om de beschikbaarheid, prijs en eventuele promotie te garanderen.

Kies een vestiging in uw omgeving en bekijk onze scherpe prijzen!

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij

Gerelateerde informatie