Veelgestelde vragen over verhuisdozen en inpakmateriaal

Bij Shurgard helpen wij u graag uw waardevolle spullen veilig en gemakkelijk op te slaan in een van onze opslagruimtes. Ook de toegang tot uw opslagruimte is goed geregeld met toegangscode en sleutel, parkeerplaatsen, ruime goederenliften en handige drive-in mogelijkheden.

1. Verkoopt Shurgard verhuisdozen en inpakmateriaal?

Ja. U kunt bij elke Shurgard vestiging een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen kopen. Raadpleeg het overzicht van alle vestigingen om de dichtstbijzijnde vestiging te vinden.

Wij hebben jarenlange ervaring met het opslaan van spullen, en dat merkt u: wij bieden verschillende soorten verhuisdozen en inpakmateriaal die speciaal zijn ontwikkeld voor breekbare of delicate objecten.

U hoeft geen opslagruimte bij ons te huren om deze benodigdheden te kunnen kopen. Ons assortiment kunt u online bekijken.


terug na boven

2. Kan ik ook verpakkingsmaterialen, zoals dozen, huren bij Shurgard?

Onze verhuisdozen zijn voor persoonlijk gebruik en kunnen niet geruild of gehuurd worden. De kwaliteit van onze dozen is hoog, dus u kunt uw spullen jarenlang opslaan.


terug na boven

3. Welke verpakkingsmaterialen biedt Shurgard?

Onze verhuisdozen komen in verschillende maten:

 • Verhuisdoos small: Geschikt voor video’s, DVDs/CDs, boeken, klein gereedschap en kleine zware spullen.
 • Verhuisdoos medium: Geschikt voor voorwerpen van gemiddelde zwaarte zoals kleding en speelgoed, maar ook glaswerk. Met een vakverdeling kunt u gemakkelijk glazen opslaan.
 • Verhuisdoos medium extra: Voor zware voorwerpen. Deze doos is gemakkelijk te openen en te sluiten.
 • Verhuisdoos large: Dankzij de hoogte ideaal voor kleding en textiel, maar ook voor het stofvrij houden van elektronica.
 • Kledingdoos: Houdt kleding kreukvrij dankzij de meegeleverde stang. Onderin kunnen lakens, truien en jassen worden opgeborgen.
 • Vakverdeling: Om glazen, flessen, vazen of kopjes mee te beschermen in een medium verhuisdoos.

Met onze inpakmaterialen beschermt u uw spullen en vergemakkelijkt u het opslagproces: Tape: Plak hier dozen mee dicht of sluit er kastdeuren mee.

 • Tapegun: Het ideale gereedschap tijdens een drukke verhuizing: tape snel met één hand al uw dozen dicht.
 • Verhuisdeken: Bescherm allerhande kostbaarheden tegen beschadigingen tijdens een verhuizing. Voorkom er bijvoorbeeld krassen op meubilair mee, of gebruik deze stevige deken om uw bank stofvrij te houden.
 • Beschermhoes: Groot meubilair blijft stofvrij met deze grote (600 x 300 cm) beschermhoes. Noppenfolie: Perfect voor alles wat breekbaar is. Ook grotere objecten, zoals schilderijen en spiegels, omdat deze folie wel 1 meter hoog is.
 • Wikkelfolie: Kastjes, stoelen, krukken en ander meubilair is beschermd tegen vuil met deze shrink wrap wikkelfolie. Ook zeer praktisch om uw koffer mee te beschermen tijdens een vliegreis!
 • 2-persoons matrashoes: Uw matras blijft tijdens transport en opslag schoon van stof en vocht met deze zeer praktische matrashoes.
 • Serviespapier: glazen, servies en kunstobjecten beschermt u met dit gerecyclede papier. U krijgt 100 vellen van 60 x 40 centimeter.

terug na boven

4. Heeft Shurgard nog tips voor in het inpakken van mijn verhuisdozen?

Ja, dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij veel tips geven over het inpakken van verhuisdozen. We hebben ze verzameld in een handige lijst met inpaktips.

Van onze tips over verhuizen heeft Shurgard een handige verhuischecklist gemaakt.


Verhuisdozen opslaan in een opslagruimte in de buurt

Als u uw spullen heeft ingepakt in verhuisdozen, is het tijd om ze naar uw opslagruimte te brengen. U vindt opslagruimte bij u in de buurt door uw stad of postcode in te voeren.

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!