Tips voor het inpakken

Bij Shurgard Self-Storage maken we opslag graag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Hieronder vindt u alle tips die u nodig hebt om uw spullen als een echte pro in te pakken.

Als experts op het gebied van opslag kunnen we u ook helpen met professionele verhuisdozen en inpakmaterialen, zoals extra grote dozen, kledingdozen, vakverdelingen, tape, noppenfolie, matrashoezen, inpakpapier, enzovoort.

Onze verhuisdozen en inpakbenodigdheden zijn te koop bij elke Shurgard Self-Storage vestiging bij u in de buurt.

Downloaden onze tips voor opslag en inpakking (PDF - 1.6 MB)


Advies van experts

 

Gebruik de juiste doos 
Voor elke grote doos heb je vier kleine tot middelgrote dozen nodig. Gebruik de kleinere dozen voor zware voorwerpen zoals boeken en borden. Gebruik de grote dozen voor lichtere voorwerpen zoals beddengoed, dekens en lakens.

Vol = vol
Verparkte dozen moet je gemakkelijk kunnen optillen. Voor de stabiliteit bij het stapelen, mogen de dozen bovenaan of aan de zijkanten niet bol staan.
 
  Labelen, labelen en nog eens labelen
Gebruik een zwarte markeerstift om elke doos te labelen. Later wil je niet elke doos open doen en de spullen over de vloer verspreiden om te zien wat er in zit toch.
Deze kant boven
Markeer de dozen die een specifieke bovenkant hebben, vooral dozen die breekbare spullen bevatten zoals glazen, foto lijsten en lampen.
 
 

Niets is afval…
… tot je afvalzakken gebruikt als verpakkingsmateriaal! Plastic zakken worden vuil, raken gescheurd en – nog erger - beschimmeld door gebrek aan ventilatie. Gebruik dozen en geschikte verpakkingsmaterialen voor een professioneel resultaat.

Goed plakband is goud waard!
Een goede, kwaliteit plakband is onmisbaar. Als hij blijft plakken, weet je dat hij van Shurgard is!

 
  Hang ze op!
Thuis leg je je schone kleren ook niet op een stapel, dus waarom zou je dat nu wel doen? Gebruik kledingdozen met een roede. Ook voor gordijnen en andere stoffen die met zachtheid behandeld moeten worden en ruimte nodig hebben om te ademen, is dit de perfecte oplossing.
Klein is fijn...
Heel wat voorwerpen kunnen kleiner gemaakt worden, vooral een bedombouw of een kast. Bind de onderdelen samen met wat wikkelfolie; steek alle schroeven in een plastic zakje en plak ze vast aan de losse delen.
 

 

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij

Gerelateerde informatie