Opslagruimte huren in Amsterdam

Voordelig extra ruimte huren voor de opslag van uw spullen in de hoofdstad van Nederland, hiervoor biedt Shurgard de beste oplossingen. Shurgard Amsterdam heeft voor particuliere en zakelijke opslag alle mogelijkheden in huis. Of u nou langs de grachten woont of net buiten de ring, voor iedereen die extra ruimte nodig heeft in de regio Amsterdam, heeft Shurgard een passende opslagunit, tijdelijk of juist voor langere tijd en van 1 m2 tot 30 m2.


Opslag in Amsterdam al vanaf €1*


Ruimte huren in Amsterdam kan duur zijn, maar kubieke meters huren bij Shurgard is juist heel erg voordelig. Al vanaf €1* per maand huurt u de beste opslagruimte in Amsterdam.

Selecteer een vestiging in Amsterdam om prijzen te zien:

Waarom kiezen voor Shurgard

 

  • Bij u in de buurt: Met 10 vestigingen in en om Amsterdam, is er altijd wel een Shurgard vestiging bij u in de buurt. Onze Shurgard vestigingen liggen verspreid door heel Amsterdam, van het Centrum, naar Oost en West en van Noord naar Zuid Oost, maar ook in Diemen, Zaandam, Amstelveen en Purmerend.
  • Veiligheid gaat boven alles. Al onze locaties hebben camerabewaking. Alleen u heeft toegang tot uw opslagunit via een PIN code en een persoonlijke sleutel.
  • Goed toegankelijk: Parkeren kan in Amsterdam een hele kostbare en tijdrovende opgave zijn, bij Shurgard kunt u voor de deur parkeren, en het is gratis! Ook grote auto’s, bussen en vrachtwagens kunnen hier gemakkelijk laden en lossen.
  • Onze vestigingen in Amsterdam en omgeving zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • Opslagmogelijkheden voor korte en lange termijn: U kunt net zo lang of zo kort huren als u zelf wilt.

Opslagruimte voor elke soort opslag

 

Amsterdam is een populaire stad. Voor particulieren die naar de stad trekken is het vaak handig om de inboedel tijdelijk op te slaan. Shurgard biedt in Amsterdam flexibele opslagruimtes: u kunt bij ons online de gewenste opslagunit reserveren en weer beëindigen zonder kosten. Zo maakt u geen extra kosten tijdens uw verhuizing of verbouwing.

 

Onze scherpe tarieven zijn ook interessant voor studenten aan de Universiteit van Amsterdam, de VU of aan de Hogeschool van Amsterdam – er is altijd wel een Shurgard vestiging in de buurt om overtollige inboedel op te slaan. Voor zakelijke gebruikers zoals winkeleigenaren, webshop-eigenaren of marktkooplui van een van de vele markten zijn de opslagboxen van Shurgard ideaal als tijdelijk magazijn of voor beveiligde opslag van kostbare goederen.

 

Binnen de ring A10 liggen drie Shurgard vestigingen. De andere vestigingen in de regio Amsterdam zijn ook makkelijk te bereiken met de auto. Voor klanten is er gratis parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer dan zijn de Shurgard vestigingen ook prima te bereiken. Al onze vestigingen zijn 7 dagen per week dag toegankelijk en tijdens kantooruren kunt u terecht bij een van onze medewerkers. In de regio Amsterdam vindt u Shurgard in Amstelveen, Diemen, Zaandam, Purmerend en Schiphol.

 

Profiteer van onze scherpe huurprijzen, u mag zelfs promoties en aanbiedingen combineren.

 

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Amsterdam:


Eerste maand huur* €1 Reserveer nu en krijg onze beste prijs!

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij