Opslagruimte huren in Amsterdam

Verbouwing? Renovatie? Weinig ruimte, maar teveel spullen? Of op zoek naar een tijdelijke opslag? Als u opslagruimte wilt huren in de hoofdstad van Nederland, heeft Shurgard de beste oplossing voor u.


Shurgard Amsterdam heeft voor particuliere en zakelijke opslag alle mogelijkheden in huis. Of u nu langs de grachten woont of net buiten de ring, voor iedereen die extra ruimte nodig heeft in de regio Amsterdam heeft Shurgard een passende opslagmogelijkheid. Dat kan voor zeer korte tot lange termijn zijn. Onze opslagruimtes variëren van een compacte 1 vierkante meter, ideaal voor muziekinstrumenten, enkele kleine meubels en verhuisdozen, tot zeer grote ruimtes van 30 vierkante meter, waar uw bedrijfsvoorraad of meerdere inboedels kunnen worden opgeslagen. En om al die spullen te vervoeren kunt u bij ons ook voordelig een aanhangwagen huren.


Opslag in Amsterdam al vanaf €1*


Ruimte huren in Amsterdam kan duur zijn, maar vierkante meters huren bij Shurgard is juist heel erg voordelig. Al vanaf €1* per maand huurt u de beste opslagruimte in Amsterdam. En nog mooier: bij ons kunt u promoties en aanbiedingen gewoon combineren.

Selecteer een vestiging in Amsterdam voor meer informatie

Opslagruimte voor elke soort opslag

 

Amsterdam is een populaire stad. Voor particulieren die naar de stad trekken is het vaak handig om de inboedel tijdelijk op te slaan. Shurgard biedt in heel Amsterdam daarom verschillende flexibele opslagruimtes: u kunt bij ons online de gewenste opslagunit reserveren en weer opzeggen. zonder kosten. Zo maakt u geen extra kosten tijdens uw verhuizing of verbouwing.

 

Onze scherpe tarieven zijn ook interessant voor studenten aan de Universiteit van Amsterdam, de VU of aan de Hogeschool van Amsterdam – er is altijd wel een Shurgard vestiging in de buurt om overtollige inboedel op te slaan. Voor zakelijke gebruikers zoals winkeleigenaren, webshop-eigenaren of marktkooplui op een van de vele Amsterdamse markten zijn de opslagboxen van Shurgard ideaal als tijdelijk magazijn of voor beveiligde opslag van kostbare goederen.

 

Altijd een vestiging bij u in de buurt

 

Binnen de ring A10 liggen drie Shurgard vestigingen: Amsterdam Amstel, Centrum en -Noord. Daar net buiten vindt u Shurgard Amsterdam-Zuidoost en Amsterdam West. In de regio vindt u Shurgard ook in Amstelveen, Diemen, Zaandam, Purmerend en Schiphol.

 

Alle vestigingen in de omgeving Amsterdam zijn gemakkelijk te bereiken met de auto. Voor klanten is er gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer zijn de Shurgard vestigingen prima te bereiken. Al onze vestigingen zijn 7 dagen per week dag toegankelijk en tijdens kantooruren kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

 

Verhuisdozen, tape en ander inpakmateriaal

 

Verhuisdozen bij ShurgardEen goede voorbereiding is het halve werk. Huur bij Shurgard voordelig een aanhangwagen voor uw verhuizing. En maak het uzelf gemakkelijk met onze handige verhuisdozen, noppenfolie en andere inpakmaterialen. Onze verhuisdozen en inpakbenodigdheden zijn te koop bij elke Shurgard Self-Storage vestiging bij u in de buurt. Onze vestigingsmanager voorziet u graag van advies.

 

Wilt u weten hoeveel opslagruimte u nodig heeft? Gebruik dan onze ruimtecalculator. Vaak heeft u minder ruimte nodig dan u dacht!

 

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Amsterdam:


Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij